Jac Kemps dé Fietsenmaker voor Schijndel en Sint Oedenrode

Bent u op zoek naar een goede fietsenmaker? Kom snel naar Jac Kemps in Schijndel

Jac. Kemps is dé specialist voor mensen die een fietsenmaker zoeken in Schijndel en Sint Oedenrode. Wij staan garant voor vakmanschap voor een eerlijke prijs én voor een snelle service. U zit bij ons nooit zonder fiets omdat u bij ons altijd een leenfiets mee krijgt. 

U kunt bij ons het gehele jaar door terecht voor een onderhoudsbeurt of reparatie aan uw fiets. Door regelmatig een onderhoudsbeurt aan de fiets te laten doen, kan men een hoop ellende besparen! Wij adviseren om elk jaar eventjes langs de werkplaats van de fietsenmaker te komen voor een kleine check up.

Mocht er dan toch een mankement opdoen, helpen wij u graag weer op weg. Met onze jarenlange ervaring zijn gebreken aan uw fiets snel verholpen. Dit doen we al bijna 90 jaar met veel plezier en toewijding. 

Afspraak plannen

Wilt u een afspraak plannen voor een onderhoudsbeurt of heeft u vragen aan onze werkplaats? Neem dan gerust contact op met één van onze fietsenmakers en wij helpen u graag met advies op maat. U kunt onze contactgegevens vinden op de contactpagina