Verwacht het onverwachte
De Grenoble C7+ HMB mag zich met recht Elite noemen. Het is namelijk het meest geavanceerde model van de Gazelle collectie. Dat heeft de Grenoble C7+ HMB Elite te danken aan verschillende eigenschappen, de fiets komt bijvoorbeeld met de Platinum-accu, die goed is voor 500 wattuur. Deze is geïntegreerd in het middelpunt van de Elite, waardoor een perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Dat draagt weer bij aan een optimale wegligging en balans. Het design en alle hoogwaardige componenten leveren een belangrijke bijdrage aan een zeer comfortabele rijervaring. Hij is wendbaar, in balans en opvallend. Om de veiligheid te verhogen, is zowel de voor- als achterverlichting weggewerkt in de spatborden. Niet alleen mooi, maar ook functioneel. De Fendervision LED-verlichting zorgt op deze manier namelijk ook voor zichtbaarheid aan de zijkanten.

Alles komt samen bij de Grenoble C7+ HMB Elite en wie uiteindelijk deze fiets uitprobeert, ervaart zelf dat de toevoeging Elite een verdiende titel is voor dit model.

Optimale gewichtsverdeling door geïntegreerde Bosch accu
De geïntegreerde accu bevindt zich in het middelpunt van de fiets, waardoor de perfecte gewichtsverdeling ontstaat. Een optimale wegligging vloeit hieruit voort, je gaat gemakkelijk door de bocht en blijft altijd in controle. Daardoor rijd je zeer licht en comfortabel.

Met de Grenoble C7+ HMB Elite blijf je fietsen. Om die reden is deze fiets alleen te verkrijgen met een Platina-accu van 500 wattuur, die gelijk het bereik van de Grenoble maximaliseert. De accu zit niet meer op de bagagedrager, waardoor gemakkelijk fietstassen, een mandje of kinderstoel gebruikt kan worden.

Adviesprijs €3.199,-
specs
Framemaat 53
Frametype Dames
Kleur Black mat
Materiaal Aluminium
Merk remmen achter Magura
Merk remsysteem voor Magura
Merk versnellingsysteem Shimano
Model remmen achter Magura hs11
Model remsysteem voor Magura hs11
Model versnellingsysteem 7 shimano nexus
Netto gewicht 23.90
Type remmen achter Vh
Type remsysteem voor Vh
Type versnellingsysteem Naaf
Versnellingen 7
Wielmaat 28

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Gazelle Grenoble C7+ Hmb Elite, Black

  • Merk: Gazelle
  • Model: Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite, Black
  • kleur : black mat
    frame hoogte : 53 cm
  • Fietsnummer: F.10932
  • Barcode: 8717231324462
    -
  • €2.879,00


Tags: Gazelle Grenoble C7+ Hmb Elite, Black, Gazelle Grenoble C7+ HMB Elite, Black